Paul Dunki Jacobs

email : okayproductions@yahoo.com

telefoon : 06-22865181  (of +31 6 22865181)

Op de foto poog ik interessant te kijken. Dat krijg je met die dubbele achternaam. Het is maar dat u dat weet.

Als kunstenaar houd ik me onder anderen bezig met het schrijven van boeken (tot nu toe een stuk of 20). Dit varieert van kinderverhalen tot een ‘krimi’, tot een soort van scheurkalenderachtige toestanden. De ‘krimi’, Harre, politie Amsterdam is een mix van twee verhaallijnen. Ik heb ooit een recensie ontvangen voor dit boek. Het luidde als volgt : het is een prima slaapmiddel. Er werd tenminste gereageerd zeg ik dan maar
De andere boeken gaan over de grote vraagstukken van het leven en hoe u deze eenvoudig oplost. Uw leven wordt er niet makkelijker op (ook niet moeilijker, hoor), maar wel veel beter te begrijpen. En ja, uiteindelijk wordt het dan beter door al die kennis. Kwestie van toepassen en volhouden.
Bij o.a. Bol.com zijn mijn boeken te zien … en te koop. Ook bij de gewone boekhandel, die ze dan wel moet bestellen.

Verder maak ik kleine sculpturen van brons, klodder ik af en toe met verf en geniet ik met volle teugen van mijn pensionadoschap. Oh, af en toe schrijf ik een liedje, wat voor iemand die niet bepaald muzikaal is een fraaie prestatie genoemd mag worden.

Ik dacht er over na om u wat foto’s van kaften te laten zien, evenals van enkele bronsjes en schilderijtjes, maar u weet eigenlijk best wel hoe een boek en een bronsje eruit zien.
Heel af en toe exposeer ik en daar kunnen we elkaar treffen. Aan u de formidabele opdracht om uit te vogelen waar en wanneer dit is. Succes ermee.
Tip, ik doe niet aan sociale media en websites. Dit scheelt weer zoeken.

met aan hondsdolheid grenzende blijdschap groet ik u