Laurens van der Zee

laurens-van-der-zeewebsite
email
Ik ben dichter en muzikant. Met de Wageningse schrijvers en leden van het Platform Martijn Adelmund en Annie van Gansewinkel werk ik samen onder de naam Schrijversharten. Naast gedichten schrijf ik kort proza en columns. Ook maak ik ‘tekstinstallaties’, waarmee ik deelneem aan beeldende kunst exposities. Van 2012 tot 2015 was ik de eerste stadsdichter van Wageningen. In de Wageningse folkgroep Folkcorn ben ik fluitist, in het bluestrio Railroad speel ik bas, en in het Amsterdamse impro-explo-ensemble Rivelli speel ik gevonden voorwerpen. Met mijn partner Anneke Rot lever ik onder de naam Muzemakers muziek, teksten en ideeën. Voor de website beeldenvanwageningen inventariseer en beschrijf ik de kunst in de openbare ruimte van de gemeente Wageningen. Paginafoto StadsdichtersboekPaginafoto P1130390 resized

Foto Vakschool Wageningen

Foto Vakschool Wageningen