Oogstfeest Schrijversharten met Vakschool Wageningen

Schrijversharten_portret-37466-Edit-2

Op 14 oktober kijkt Schrijversharten tijdens het Oogstfeest terug naar alle activiteiten van de afgelopen maanden. Zij doen dat bij een tongstrelend diner dat Rijn IJssel Vakschool Wageningen organiseert voor iedereen die houdt van lekker eten en cultuur.

Schrijversharten is het collectief van de Wageningse schrijvers Martijn Adelmund, Annie van Gansewinkel en Laurens van der Zee. Zij hebben de afgelopen maanden elkaars werk en dat van zichzelf onderzocht. Wat drijft hen als schrijvers en dichters, op welke hobbels stuiten ze en welke plannen hebben ze? Het Oogstfeest is een mooie gelegenheid om samen terug te kijken, én vooruit te kijken.

Tijdens het Oogstfeest treedt Schrijversharten op, met ervaringen, verhalen en gedichten onder meer over eten en drinken. Met liederen over spijs en drank zorgt muziekgroep Folkcorn voor de muzikale entourage.
Vakschool Wageningen bereidt een toepasselijk menu van 3 gangen voor 18.50 euro, incl. twee consumpties en welkomstdrankje. Om 17.30 uur begint het diner aan de Marijkeweg 20 Wageningen en het duurt tot 20.00 uur. Bezoekers hebben zo de gelegenheid daarna meteen door te gaan naar Goed Gesprek bij Onder de Linden.

Aanmelden voor 1 oktober: info@hoteldenieuwewereld.nl of 026‐3129604

Schrijversharten is het samenwerkingsverband van de Wageningse schrijvers Annie van Gansewinkel, Martijn Adelmund (stadsdichter) en Laurens van der Zee (oud‐stadsdichter). Zij willen door uiteenlopende activiteiten het proces en de achtergronden van het schrijven zichtbaar maken. Ze deden dat al tijdens publieksactiviteiten in Schrijversharten Café met een interview door Frénk van der Linden, Culturele Ronde, Bevrijdingsfestival en Leeffestival. Een mini‐expo tijdens het diner haalt dat in beeld terug.

www.schrijversharten.nl