Expositie: point of no return

http://www.facebook.com/ExpositiePointOfNoReturn

Deze expositie is een initiatief van Jacqueline van Bergeijk en Petra de Vree. De Nijmeegse kunstenaars Jos van Gessel en Ineke Kaagman coachten de kunstenaars gedurende het ontwikkelingsproces.
De bijzondere locatie is ter beschikking gesteld door het Bouwfonds. Deze voormalige Universiteitsbibliotheek aan de Binnenhaven 7 is getooid met een gevelmozaïek van Leo Schatz en is toegankelijk gemaakt met een brede trappartij. Helaas voor rolstoelen niet toegankelijk.
In de expositieperiode vinden er op drie vrijdagavonden Salons plaats, met het thema van de expositie als uitgangspunt. Zij worden achtereenvolgens ingevuld door het Fablab Wageningen in oprichting, Spinoza-prijswinnaar Marten Scheffer, en Transition Towns Vallei. De salons zijn voor iedereen vrij toegankelijk.
21 december 2012 is de laatste dag van de expositie.
Salons:
Vrijdag 16 november 20 uur: FabLab Wageningen (onder voorbehoud), over 3D printers en laserzagen
Vrijdag 30 november 20 uur: Marten Scheffer over kantelpunten in ecosystemen
Vrijdag 14 december 20 uur: Transition Towns Vallei over guerrilla gardening en meer

Info:
Vernissage: 2 november om 20.00. Iedereen is van harte welkom.
Locatie: Binnenhaven 7 Wageningen
Periode: 2 november tot en met 21 december
Geopend: za en zo van 11 tot 17 uur
Groepen ook op afspraak.
https://www.beroepskunstenaars.nl, zie nieuws en agenda

Contact: Petra de Vree (06-11212764; petradevree@gmail.com) en Jacqueline van Bergeijk (06-51532424; info@jacquelinevanbergeijk.nl).

Het Platform BKW is een belangenorganisatie voor in Wageningen wonende en/of werkende professionele kunstenaars. Het Platform staat open voor alle disciplines. Het merendeel van de leden is actief in de beeldende kunst en design in brede zin. Daarnaast zijn disciplines als theatermaken, muziek en literatuur vertegenwoordigd.